zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Logopedie >> Dordrecht >> Treep Logopediepraktijk

TREEP LOGOPEDIEPRAKTIJK

Bedrijfsnaam

TREEP LOGOPEDIEPRAKTIJK

Adres

Noordhoevelaan 52
3319CH DORDRECHT

Telefoon

078-6168224

Website

Bij Logopediepraktijk Treep zijn babys, peuters, kleuters, kinderen van het basis- en voortgezet onderwijs en volwassenen welkom. Ofwel van 0 tot 100 jaar.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in stotteren (Truus Treep), dyslexie en kinderen met een meervoudige hulpvraag (bv. autisme met taal-/spraakproblematiek, stotteren met taalproblematiek e.d) U kunt bij ons terecht als er problemen zijn met: het (vloeiend) spreken, stotteren het uitspreken van woorden de stem de ademhaling (hyperventilatie) de taal (taalproductie, taalbegrip) het luisteren het mondgedrag (open mondgedrag, kwijlen, duimen e.d.) slikken en kauwen het ontspannen gekoppeld aan het spreken het lezen en de spelling (dyslexie) Bij Logopediepraktijk Treep zijn babys, peuters, kleuters, kinderen van het basis- en voortgezet onderwijs en volwassenen welkom. Ofwel van 0 tot 100 jaar.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in stotteren (Truus Treep), dyslexie en kinderen met een meervoudige hulpvraag (bv. autisme met taal-/spraakproblematiek, stotteren met taalproblematiek e.d) U kunt bij ons terecht als er problemen zijn met: het (vloeiend) spreken, stotteren het uitspreken van woorden de stem de ademhaling (hyperventilatie) de taal (taalproductie, taalbegrip) het luisteren het mondgedrag (open mondgedrag, kwijlen, duimen

Kaart