zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Tilburg >> Bijnen Begrafenis- & Crematieonderneming Tilburg

BIJNEN BEGRAFENIS- & CREMATIEONDERNEMING TILBURG

Bedrijfsnaam

BIJNEN BEGRAFENIS- & CREMATIEONDERNEMING TILBURG

Adres

Brucknerlaan 20
5011DN TILBURG

Telefoon

013-4553379

Email

info@bijnenuitvaartverzorging.nl

Website

Bijnen Uitvaartverzorging 'Je moet er voor zorgen dat alles goed geregeld is', de uitspraak van oprichter Marinus Bijnen. Een credo dat overgenomen werd door zoon Harrie en vervolgens door kleinzonen Rien en Henk, die nu leiding geven aan Bijnen Uitvaartverzorging. Nu, ruim 80 jaar na de oprichting, is dit credo nog volledig van toepassing. Het rouwcentrum is warm ingericht. De familie kan hier samen zijn, waarbij koffie en thee kunnen worden geserveerd. Ook kunnen in het rouwcentrum kleine diensten worden gehouden. De ervaren uitvaartleiders van Bijnen Uitvaartverzorging helpen om de dienst een persoonlijk karakter te geven.

Uitvaart Na het vaststellen van het overlijden belt u de uitvaartonderneming. U kunt eventueel wachten met het benaderen van de uitvaart-onderneming, totdat de familieleden afscheid hebben kunnen nemen.

Omdat Bijnen Uitvaartverzorging altijd bereikbaar en beschikbaar is, elke dag, 24 uur, kunnen wij in overleg met u het uitvaartproces op elk gewenst moment in gang zetten. De uitvaartleider zal met u alle aspecten van de uitvaart doorspreken en schriftelijk bevestigen. U hoeft op dat moment niet alles te beslissen, over een aantal zaken kunt u nog rustig nadenken.

De uitvaartleider zal de voorbereidingen voor de uitvaart en alle officiele handelingen verzorgen. In de dagen daarna zal de uitvaartleider steeds voor u bereikbaar en beschikbaar blijven. Zoals het leven maatwerk is, kan de uitvaart dat ook zijn. Wilsbeschikking Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun laatste afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Daarom willen zij aan hun uitvaart een eigen invulling geven. De wilsbeschikking is daarbij een goed hulpmiddel. Hierin kunt u precies aangeven wat uw persoonlijke wensen zijn, zodat nabestaanden precies weten op welke manier uw uitvaart eruit moet zien. Bijnen Uitvaartverzorging 'Je moet er voor zorgen dat alles goed geregeld is', de uitspraak van oprichter Marinus Bijnen. Een credo dat overgenomen werd door zoon Harrie en vervolgens door kleinzonen Rien en Henk, die nu leiding geven aan Bijnen Uitvaartverzorging. Nu, ruim 80 jaar na de oprichting, is dit credo nog volledig van toepassing. Het rouwcentrum is warm ingericht. De familie kan hier samen zijn, waarbij koffie en thee kunnen worden geserveerd. Ook kunnen in het rouwcentrum kleine diensten worden gehouden. De ervaren uitvaartleiders van Bijnen Uitvaartverzorging helpen om de dienst

Kaart