zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Geestelijke Gezondheidszorg >> Winterswijk >> GGNet

GGNET

Bedrijfsnaam

GGNET

Adres

Beatrixpark 1
7101BN WINTERSWIJK

Telefoon

0543-546800

Website

Wij helpen en ondersteunen mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen. We doen dit vanuit onze vestigingen in de regio Gelderland. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. GGNet is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en biedt alle soorten psychische hulp. Van preventieve cursussen tot langere therapievormen.

GGNet is voor iedereen en altijd dichtbij. Vanuit zon 60 locaties in Gelderland helpen wij onze clienten. Jaarlijks maken rond de 25.000 mensen gebruik van onze zorg. We hebben ruim 2.400 medewerkers in dienst. Ruim 400 vrijwilligers zetten zich in voor onze clienten. Ons motto: Veerkracht in mensen Het is deze geest van waaruit wij werken en wij ons werk de komende jaren verder ontwikkelen. Het versterken van de eigen veerkracht van mensen en hun omgeving en het verder ontwikkelen van wat wij te bieden hebben, lopen als een rode draad door de themas die in de visie aan bod komen. Wij helpen en ondersteunen mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen. We doen dit vanuit onze vestigingen in de regio Gelderland. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. GGNet is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en biedt alle soorten psychische hulp. Van preventieve cursussen tot langere therapievormen.

GGNet is voor iedereen en altijd dichtbij. Vanuit zon 60 locaties in Gelderland helpen wij onze clienten. Jaarlijks maken rond de 25.000 mensen gebruik van onze zorg. We hebben ruim 2.400 medewerkers in dienst. Ruim 400 vrijwilligers

Kaart