zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Purmerend >> Overwhere Fysiotherapie

OVERWHERE FYSIOTHERAPIE

Bedrijfsnaam

OVERWHERE FYSIOTHERAPIE

Adres

Gasinjetstraat 2
1442WN PURMEREND

Telefoon

0299-424339

Website

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u pijnklachten krijgt en u dat belemmert in het dagelijks functioneren.

De fysiotherapeut is de specialist in het oplossen van deze problemen. Bij hem of haar kunt u terecht voor een professioneel advies en eventuele behandeling van uw klachten in relatie tot uw dagelijks functioneren. De fysiotherapeut zal bij een eerste afspraak een volledig beeld van uw klachten creeren door middel van een fysiotherapeutisch onderzoek. Op basis van dit onderzoek kan een behandelplan en een behandeldoel(en) worden opgezet en kan de fysiotherapeut u op diverse manieren adviseren en/of behandelen. Globaal gezien zijn er drie soorten behandelingen: oefentherapie, massage en fysische therapie, vaak zal de behandeling bestaan uit een combinatie van deze. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u pijnklachten krijgt en u dat belemmert in het dagelijks functioneren.

De fysiotherapeut is de specialist in het oplossen van deze problemen. Bij hem of haar kunt u terecht voor een professioneel advies en eventuele behandeling van uw klachten in relatie tot uw dagelijks functioneren. De fysiotherapeut zal bij een eerste afspraak een volledig beeld van uw klachten creeren door middel van een fysiotherapeutisch onderzoek. Op basis van dit onderzoek kan een behandelplan en een behandeldoel(en) worden opgezet en kan de fysiotherapeut u

Kaart