zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Alternatieve Geneeswijzen >> Hoogeveen >> Praktijk voor Energetische Therapie De Witte Olifant

PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE DE WITTE OLIFANT

Bedrijfsnaam

PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE DE WITTE OLIFANT

Adres

Brasem 3
7908WB HOOGEVEEN

Telefoon

06-50611009

Email

praktijk@de-witteolifant.nl

Website

Energetische therapie wordt ook wel magnetisme, hand oplegging of strijker genoemd. Ik maak gebruik van de aanwezige universele energie, die ik via mijn handen in en om het lichaam laat stromen. Daarnaast voer ik gesprekken waarbij ik op een helende manier coach, waarbij je weer in je balans/ kracht komt. Via mijn talenten helder voelen, -weten, -horen stem ik af om de energie door te geven en de blokkades in het lichaam op te heffen. Op deze wijze kan ik het lichaam voorzien van nieuwe, positieve energie en ontstaat er een betere doorstroming. De eigen genezende werking van het lichaam wordt hiermee ingeschakeld.

Energetische therapie is een ondersteunende/ aanvullende therapie. Dit houdt in dat het ondersteuning biedt aan de reguliere geneeswijzen, waardoor het genezingsproces sneller verloopt. Energetische/Paranormale therapie neemt nooit de plaats in van de reguliere geneeswijzen.

Voor mij geldt: de ware bron is de Grote Geest die alles vervult. Energetische therapie wordt ook wel magnetisme, hand oplegging of strijker genoemd. Ik maak gebruik van de aanwezige universele energie, die ik via mijn handen in en om het lichaam laat stromen. Daarnaast voer ik gesprekken waarbij ik op een helende manier coach, waarbij je weer in je balans/ kracht komt. Via mijn talenten helder voelen, -weten, -horen stem ik af om de energie door te geven en de blokkades in het lichaam op te heffen. Op deze wijze kan ik het lichaam voorzien van nieuwe, positieve energie en ontstaat er een betere doorstroming. De eigen genezende werking van het lichaam wordt

Kaart