zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Gehandicaptenzorg >> Eindhoven >> Lunet zorg

LUNET ZORG

Bedrijfsnaam

LUNET ZORG

Adres

Van Vorststraat 1/A
5622CV EINDHOVEN

Telefoon

040-2923434

Website

Lunet zorg biedt in Brabant een breed en gevarieerd pakket van zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking van alle leeftijden. Uitgangspunt is lokale zorg dichtbij huis en specialistische zorg op een beperkt aantal locaties in de regio.

Op lokaal niveau bieden we een totaalpakket van wonen tot werk of dagbesteding, van 24-uurs intensieve zorg tot beperkte of incidentele ondersteuning.

Tot de specialistische zorg rekenen we de zorg voor ernstig gedragsmoeilijke clienten, de zorg voor zeer zorgbehoeftige meervoudig (complex) gehandicapte clienten en de zorg voor kinderen en jeugd.

Lunet zorg is werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant. In toenemende mate is de organisatie ook actief in andere gemeenten, zoals in de regio Tilburg.

Bij Lunet zorg zijn 2500 professionals en 1000 vrijwilligers werkzaam voor ruim 2400 clieten op de bijna honderd locaties of in de eigen ouderlijke woning. Lunet zorg biedt in Brabant een breed en gevarieerd pakket van zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking van alle leeftijden. Uitgangspunt is lokale zorg dichtbij huis en specialistische zorg op een beperkt aantal locaties in de regio.

Op lokaal niveau bieden we een totaalpakket van wonen tot werk of dagbesteding, van 24-uurs intensieve zorg tot beperkte of incidentele ondersteuning.

Tot de specialistische zorg rekenen we de zorg voor ernstig gedragsmoeilijke clienten, de zorg voor zeer zorgbehoeftige meervoudig (complex) gehandicapte clienten en de zorg voor

Kaart