zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Emmeloord >> BAG Fysiotherapie Bakker

BAG FYSIOTHERAPIE BAKKER

Bedrijfsnaam

BAG FYSIOTHERAPIE BAKKER

Adres

Scandinavielaan 31/D
8303GN EMMELOORD

Telefoon

0527-615251

Website

Fysiotherapie E.J. Bakker is een praktijk die innovatief bezig is op een breed gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. Samenwerking tussen verschillende disciplines zien wij als middel voor doelmatige en effectieve zorg.

In onze dienstverlening staat de mens voorop. BAG begeleidt de mens, die leeft, werkt en sport. Daarbij richten wij ons op gezondheidsbevordering en werkhervatting. Dat doen we vanuit een brede interdisciplinaire aanpak en een geentegreerde benadering. Met eigen professionals en in samenwerking met externe specialisten. Het resultaat? Mensen vinden een nieuwe balans en zijn gemotiveerd om actief de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid te nemen. Fysiotherapie E.J. Bakker is een praktijk die innovatief bezig is op een breed gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. Samenwerking tussen verschillende disciplines zien wij als middel voor doelmatige en effectieve zorg.

In onze dienstverlening staat de mens voorop. BAG begeleidt de mens, die leeft, werkt en sport. Daarbij richten wij ons op gezondheidsbevordering en werkhervatting. Dat doen we vanuit een brede interdisciplinaire aanpak en een geentegreerde benadering. Met eigen professionals en in samenwerking met externe specialisten. Het resultaat? Mensen vinden een nieuwe balans en

Kaart