zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Oud-Beijerland >> Uitvaartverzorging Moree

UITVAARTVERZORGING MOREE

Bedrijfsnaam

UITVAARTVERZORGING MOREE

Adres

Prins Hendrikstraat 20/22
3262ST OUD-BEIJERLAND

Telefoon

0186-617078

Email

info@uitvaartverzorging-moree.nl

Website

Uitvaartverzorging Moree is al ruim 25 jaar gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland. Naast ons kantoor en een ruime ontvangstkamer zijn er drie familiekamers waar de familie dag en nacht hun overleden dierbare kan bezoeken. In ons stijlvolle rouwcentrum met ruime parkeergelegenheid vindt u de condoleancezaal waar condoleances, uitvaartdiensten of samenkomsten gehouden worden. De cateringfaciliteiten zijn divers.

Omdat het overlijden van een dierbare vaak onverwachts komt, is het goed om u professioneel ter zijde te laten staan. Na een overlijden is een telefoontje naar onze uitvaartonderneming voldoende om alles precies zo uit te voeren, zoals u dat wenst. Een uitvaart is bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar in de Hoeksche Waard maar ook daarbuiten. Een geruststellende gedachte… Voor nadere informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken www.uitvaartverzorging-moree.nl Uitvaartverzorging Moree is al ruim 25 jaar gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland. Naast ons kantoor en een ruime ontvangstkamer zijn er drie familiekamers waar de familie dag en nacht hun overleden dierbare kan bezoeken. In ons stijlvolle rouwcentrum met ruime parkeergelegenheid vindt u de condoleancezaal waar condoleances, uitvaartdiensten of samenkomsten gehouden worden. De cateringfaciliteiten zijn divers.

Omdat het overlijden van een dierbare vaak onverwachts komt, is het goed om u professioneel ter zijde te laten staan. Na een overlijden is een telefoontje naar onze

Kaart