zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Geestelijke Gezondheidszorg >> Heerhugowaard >> GGZ Noord-Holland-Noord

GGZ NOORD-HOLLAND-NOORD

Bedrijfsnaam

GGZ NOORD-HOLLAND-NOORD

Adres

Bevelandseweg 3
1703AZ HEERHUGOWAARD

Telefoon

088-6565010

Email

info@ggz.nl

Website

U kampt met psychische problemen en u bent op zoek naar specialistische hulp. Hoe zorgt u ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft? Wij zetten hieronder voor u op een rijtje wat u kunt verwachten.

Aanmelden U kunt zich niet zelf aanmelden bij GGZ Noord-Holland-Noord. Daarvoor neemt u altijd eerst contact op met uw huisarts of uw bedrijfsarts. Zij melden u aan en u ontvangt een uitnodiging voor een eerste gesprek, het intakegesprek. Eerste gesprek / intakegesprek U kunt, als u daar behoefte aan heeft, u laten vergezellen door uw partner of een familielid of vriend(in). Tijdens het intakegesprek vraagt de hulpverlener (de intaker) wat uw klachten, verwachtingen en wensen zijn. Samen wordt gekeken naar oorzaken en omstandigheden die bij de problemen een rol spelen. Soms is een tweede gesprek nodig of een aanvullend onderzoek. De intaker stelt daarna het intakeverslag op. De intaker legt uw klachten voor aan zijn of haar collega's en samen wordt er een diagnose vastgesteld (oordeel over wat is er aan de hand) en wordt een advies voor behandeling gegeven (de indicatiestelling).

Behandelplan Dit behandeladvies is van de basis een behandelvoorstel. De intaker bespreekt dit voorstel in een kort (telefonisch) gesprek met u. Vervolgens stelt u samen met de behandelaar een behandelplan op. De afspraken die u maakt met de behandelaar worden in dit behandelplan vastgelegd. Dit tekent u dan voor akkoord.

Actie/behandeling Afspraken over de activiteiten en/of methoden van de behandeling (bv. medicijnen) Afspraken over verwachte duur van de behandeling en frequentie van de contacten Afspraken over wanneer de resultaten (tussentijds) worden besproken Afspraken over de nazorg U kampt met psychische problemen en u bent op zoek naar specialistische hulp. Hoe zorgt u ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft? Wij zetten hieronder voor u op een rijtje wat u kunt verwachten.

Aanmelden U kunt zich niet zelf aanmelden bij GGZ Noord-Holland-Noord. Daarvoor neemt u altijd eerst contact op met uw huisarts of uw bedrijfsarts. Zij melden u aan en u ontvangt een uitnodiging voor een eerste gesprek, het intakegesprek. Eerste gesprek / intakegesprek U kunt, als u daar behoefte aan heeft, u laten vergezellen door uw partner of een familielid of vriend(in). Tijdens het

Kaart